Publicat: Sâmbata 03-Ian-2015 16:30:17 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 687 ori
Cu doar cateva ore in urma va informam ca cei de la Alcatel tocmai au anunțat oficial un prim ceas inteligent din portofoliu fara a da mai multe detalii tehnice despre acesta, smartwatch despre care aflam mai multe acum prin intermediul celor de la tomsguide.com. Aceasta publicație a reușit ca in luna septembrie a anului trecut sa puna mana pe o versiune de teste a ceasului in cauza oferindu-ne și un prim hands-on.
 
Iata un video hands-on cu o prima versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Wave

Aflam ca Alcatel Watch ruleaza un OS propriu (cel puțin așa ni se spunea in septembrie anul trecut) și faptul ca dispune de un display de 1.2 inch cu rezoluție 240 x 204 pixeli, un senzor pentru puls, un pedometru, cat și de o funcție prin care putem primi notificari. Watch aduce la pachet și certificare IP67, dar și conectivitate NFC, respectiv Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu terminale ce ruleaza minim Android 4.3 JellyBean.
 
Alcatel Watch

De asemenea, ceasul vine și cu o metoda interesanta de incarcare a bateriei de 210 mAh, mai precis cu un jack USB ce este ascuns la capatul uneia dintre curele. Astfel, incarcarea se va realiza la computer, iar autonomia promisa de catre Alcatel este de pana la 4 zile. Cum vi se pare acest smartwatch?
 
Iata un video hands-on cu o prima versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Watch
 
Ceilalti au citit si: