Publicat: Vineri 10-Oct-2014 16:58:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 681 ori
Vodafone, unul dintre cei 4 operatori de servicii mobile existenți pe piața locala, se numara totodata și printre primii atunci cand vine vorba despre listarea noilor smartphone-uri rapid in oferta, cat și la capitolul internet mobil. In randurile de mai jos puteți regasi 3 dintre noutațile oferite de Vodafone in luna octombrie.
 
Iata noutațile aduse de catre operatorul Vodafone România în luna octombrie

Prima dintre acestea se refera in special la reduceri aplicate smartphone-urilor ce pot fi achiziționate la o gama larga de abonamente. Astfel, prin introducerea codului -OFERTĂ10- in momentul achiziționarii unui terminal impreuna cu un abonament vom beneficia de o reducere de 10% din prețul telefonului.
 
Iata noutațile aduse de catre operatorul Vodafone România în luna octombrie

In cel de-al doilea rand, avem Vodafone Supernet, serviciul de intern mobil pus la dispoziția clienților de catre operatorul in cauza. Prin intermediul unui abonament cu trafic de date inclus, vom primi viteze de pana la 150 Mbps (4G), cat și viteze crescute de download pentru clienții 3G.
 
Iata noutațile aduse de catre operatorul Vodafone România în luna octombrie

Ultima, dar nu cea din urma noutate adusa de Vodafone luna aceasta, este posibilitate de pre-comanda a phablet-ului Samsung Galaxy Note 4, device ce costa 749 euro fara abonament, sau 288 euro impreuna cu abonamentul RED 39 ce necesita plata lunara a sumei de 39 euro.




Ceilalti au citit si: