Iata impresiile unui cumparator al telefonului Walmart de 10 dolari: baterie slaba, crash-uri si unghiuri slabe de vizualizare

Stiri Telefoane LG

Publicat: Sâmbata 21-Noi-2015 21:35:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1641 ori
Va mai amintiti de telefonul de 10 dolari de la Walmart? Produs de LG si branduit Tracfone, terminalul ne-a starnit interesul prin dotarile sale, mai bune pe hartie decat cele ale primelor generatii iPhone. Ei bine azi avem si primele impresii despre device, de la un cumparator.
 
Tracfone

Acesta a postat pe Reddit in cadrul unei sesiuni Ask Me Anything si e cunoscut ca Lexua acolo. Astfel aflam ca telefonul Walmart are acel bug clasic Android cand indica un nivel al bateriei si apoi cand il repornim bateria apare cu un procent crescut. Aplicatia Settings ar inregistra crash-uri dese, dar aici e vina utilizatorului care ar fi umblat la setarile de root.
 
Iata impresiile unui cumparator al telefonului Walmart de 10 dolari: baterie slaba, crash-uri si unghiuri slabe de vizualizare

A fost realizat si un test in GeekBench 3, cu un scor de 332 in testul single core si 577 in cel multi core. Dupa cum bine comenta un alt Redditor, scorul single core e superior celui de pe Galaxy Nexus, care era la mare cautare si mare pret acum mai bine de 3 ani, costand 600 de dolari. Mai aflam si ca in vreme ce rezolutia ecranului de la Tracfone e OK, unghiurile de vizualizare sunt foarte slabe.

O veste buna e ca dupa ce aparent a brickuit telefonul, Lexua a gasit si cativa dezvoltatori dispusi sa il ajute. Mai trebuie mentionat si ca bateria e foarte slaba si pierde procente vazand cu ochiul liber la 100% luminozitate. Şi totusi... e doar 10 dolari.




Ceilalti au citit si: