Publicat: Vineri 26-Iun-2015 13:53:08 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 2127 ori
Luna trecuta in cadrul unui articol dedicat va prezentam un top 5 al celor mai vandute smartphone-uri din portofoliul eMAG.ro, lista ce a condus la o avalanșa de comentarii din partea voastra, majoritatea referindu-se la faptul ca topul nu prezinta realitatea. Ei bine, iata ca astazi putem arunca o privire asupra topului din luna iunie.
 
Iata cele mai vândute 5 telefoane din portofoliul eMAG la sfârșit de iunie

Din cate se poate vedea, situația s-a intors la 180 grade, pe primele locuri din clasament fiind poziționate acum modele low-end spre mid-range, dar și un flagship al anului trecut. Dupa cum știți, in topul de luna trecuta aveam modele recent aparute pe piața, device-uri pe care doritorii și le-au achiziționat fara sa stea pe ganduri, de aici și rezultatul mult-contestat.

Așadar, predicția noastra cu privire la faptul ca romanii au cumparat imediat aceste modele high-end aparute pe piața s-a adeverit, iar acum la sfarșit de iunie situația sta cu totul și cu totul altfel. Pe primele 2 locuri intalnim terminalele Allview A4 You - 199 lei, respectiv A5 Quad, un telefon ce costa 299 lei.

Locul cu numarul 3 este ocupat de catre Samsung Galaxy S5 - 2.199 lei, flagship-ul Samsung pe 2015 ce in ultimele cateva zile a avut un preț special la eMAG cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor. Acest model este urmat de catre Galaxy S3 Neo, smartphone cu preț de 769 lei.

Nu in ultimul rand il avem pe Galaxy Core Prime G360, smartphone cu display de 4.5 inch, procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Prețul acestui device este acum de 649 lei. Lista completa a celor mai vandute telefoane de pe eMAG, o gasiți aici.




Ceilalti au citit si: