Publicat: Joi 22-Oct-2015 17:47:30 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1329 ori
Deși au trecut doar cateva zile de la anunțul lui HTC One A9, iata ca telefonul a ajuns in mana unor editori norocoși, cum este și cazul celor de la AndroidPit.com. Aceștia au publicat chiar acum o zi un review destul de consistent pentru noul terminal ce aduce foarte mult la nivel de design cu iPhone 6.
 
Iata ce punctaj obține noul smartphone HTC One A9 în cadrul testului benchmark AnTuTu

Grație acestui review preliminar pe care il puteți gasi chiar aici, avem ocazia sa aflam cat de bine se descurca One A9 in cadrul unui test benchmark ca și AnTuTu. Ei bine, dupa cum cei de la AndroidPit afirma, aceasta unitate de pre-producție a lui One A9 a obținut un scor de aproximativ 41.000 puncte.
 
Iata ce punctaj obține noul smartphone HTC One A9 în cadrul testului benchmark AnTuTu

Aceasta cifra il duce pe HTC One A9 undeva in randul unor terminale ca și Samsung Galaxy S5, sau LG G3, modele cu chip Snapdragon 801 la bord. Din pacate, AndroidPit nu dezvaluie ce varianta a fost utilizata pentru acest test, HTC One A9 urmand a sosi in versiuni cu 2 și 3 GB memorie RAM.

Va reamintim ca acest mid-range adus pe piața de catre HTC, adopta un procesor de tip octa-core, mai precis un Qualcomm Snapdragon 617 pe 64-bit și tactat la 1.5 GHz. 




Ceilalti au citit si: