Iata cat ne costa un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone + tutorial de activare

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 25-Iun-2015 19:19:20 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1229 ori
Acum cateva zile in inbox-ul nostru a poposit și un comunicat de presa intocmit de Vodafone cu privire la noua oferta ce implica serviciul HBO GO. Oferta prezentata de catre operatorul local vizeaza atat abonații Vodafone RED, cat și pe acei utilizatori ce iși doresc doar accesul la serviciul de streaming video.
 
Iata cât ne costa un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone +  tutorial de activare

Deși ne-au fost dezvaluite informații utile, Vodafone a omis sa ne precizeze și prețurile pentru un abonament lunar la acest serviciu. Tocmai de aceea am realizat un mic research și astazi va prezentam detalii despre prețul unui astfel de abonament și modalitatea de activare a sa prin intermediul platformei web.
 
HBO GO prin Vodafone

Aflați ca Vodafone ofera abonaților sai acces gratuit nelimitat la o colecție de filme, seriale și documentare prin HBO GO, pentru o perioada de pana la 24 luni, noi beneficii in roaming, dar și experiența utilizarii internetului nelimitat in rețeaua Supernet 4G. Noua oferta se aplica doar pentru noii abonați la Vodafone RED, sau pentru cei care iși reinnoiesc contractele.

Trebuie sa știți ca la reinnoirea abonamentului vom pierde beneficiile actuale in roaming. Ca exemplu, daca la ora actuala in abonamentul RED avem incluse 500 minute, la semnarea noului contact ni se vor mai oferi doar 100 minute in Roaming. Printre abonamentele la care HBO GO este oferit in pachet se numara RED 19, RED 25, RED 49, RED 65, RED 55 Travel și RED 79.
 
Pret HBO GO prin Vodafone

Lucrurile par a fi mai simple totuși pentru cei ce iși doresc doar acces la serviciul HBO GO fara sa dețina un abonament RED. Totuși, avem nevoie de o cartela in rețeaua Vodafone activa. Costul lunar pentru accesarea HBO GO este de 3.50 euro, iar activarea se poate face fie din aplicația HBO, fie din interfața web MyVodafone.
 
Iata cât ne costa un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone +  tutorial de activare

Pentru a activa HBO GO de pe desktop, tot ce avem de facut este sa accesam pagina dedicata, iar de aici butonul “Activeaza acum”. Apoi vom introduce numarul de telefon, și ulterior insera codul primit pe telefon. In final ni se va cere confirmarea plații de 3.50 euro. Evident, in prealabil,  trebuie sa fim autentificați in contul nostru de pe site-ul Vodafone. In cazul activarii prin aplicație, pașii de urmat ii gasiți explicați detaliat in imaginea de mai sus.
 
Iata cât ne costa un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone +  tutorial de activare

Un detaliu important ce trebuie știut, este acela ca un abonament HBO GO poate fi utilizat pe maxim 4 dispozitive (telefon, tableta, sau desktop). De asemenea, aflați ca traficul de date din cadrul aplicației pentru mobil/tableta este taxat și nu oferit gratuit. Pentru detalii mai pe larg, puteți accesa site-ul vodafone.ro de aici.

Descarca HBO GO:
iOS Android Windows Phone



Ceilalti au citit si: