Publicat: Sâmbata 28-Mar-2015 21:20:58 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 187 ori
Dupa ce am vazut dezasamblarea lui Samsung Galaxy S6 in fata camerei, e momentul ca HTC One M9 sa ne dezvaluie componentele aflate la interiorul sau. In acest caz este inlocuit ecranul unui handset si avem si un clip care detaliaza procesul.
 
Iata cât de greu de reparat e un HTC One M9, pentru a-i înlocui ecranul (Video)

HTC are o politica speciala de reparare a terminalului, daca in primele 12 luni de la achizitie ii spargeti ecranul, scapati handsetul in toaleta sau il ciobiti spre exemplu. Totusi, daca spargeti din nou ecranul in acel interval, va trebui sa va descurcati singuri, asa cum este prezentat in clipul de mai jos. Acest clip de 35 de minute prezinta modul in care putem accesa componentele lui HTC One M9, cu mentiunea ca spatele nu e foarte greu de detasat.

Problemele apar atunci cand vrem sa accesam display-ul. In primul rand avem multe suruburi de  inlaturat si tot felul de placute care fixeaza componentele handsetului. E interesant ca acel capac din spate e un pic mai subtire decat ne asteptam, iar multe din componente sunt inghesuite in zona centrala a terminalului, mai degraba decat pe laturi.

Ecranul se inlatura doar dupa ce ii veti desprinde conectorul asociat, apoi va fi nevoie sa fie incalzit panoul de display pentru a slabi adezivul sau. Ca de obicei o pana de chitara si un foehn sunt unelte cruciale aici.
 




Ceilalti au citit si: