Publicat: Joi 15-Ian-2015 21:40:58 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 733 ori
Dupa ce am aflat in aceasta saptamana ca posesori de HTC One M8 din Romania au inceput sa primeasca Android 5.0 Lollipop, e momentul sa vedem cand vor primi si alte handseturi HTC celebre actualizarea. Direct din Vietnam o sursa pare a fi pus mana pe un tabel oficial cu perioadele actualizarilor.
 
Iata când vor primi Android 5.0 cele mai populare terminale HTC, conform unei surse asiatice

Astfel, vedem ca HTC One M7 si M8 primesc Android 5.0 in prima luna a anului, ceea ce se potriveste cu ce stiam deja si anume ca in maxim 2 saptamani posesorii ultimelor 2 flagshipuri HTC vor avea cel mai nou Android pe terminalele lor. Lista continua cu luna februarie, in care celebrul model axat pe selfie-uri HTC Desire Eye, dar si HTC One M8 Eye vor primi Lollipop, impreuna cu HTC Butterfly 2 si HTC One E8.

Luna martie e cea mai ocupata, cu nu mai putin de 7 modele listate, printre care si mai putin popularul HTC One Max, HTC M7 Dual SIM, HTC Desire 816, HTC Desire 820 si HTC One M8 Mini. Pe aceeasi lista asociata primei luni a primaverii se mai afla si HTC One E8 China si HTC One M8 Eye China. In cele din urma, in aprilie va sosi Android 5.0 si pe HTC Desire 610, Desire 820s, Desire 510, HTC One Mini si HTC One M8 Mini (UL).

Retineti ca e vorba doare despre Android 5.0 si HTC Sense 6.0 in aceste actualizari, fara noua interfata pe care o asteptam de la HTC Hima, adica HTC Sense 7.0.




Ceilalti au citit si: