Iata cand va primi Note 5 și Galaxy S5 actualizarea la Android 6.0; aflam detalii și despre alte modele

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 01-Mar-2016 13:22:40 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 2010 ori

Uneori pe web avem ocazia sa dam și peste liste de tip roadmap ce ne prezinta planurile de actualizare la noua versiune software pentru device-urile unei companii. Astazi avem in fața o astfel de lista, una ce include planurile de update la Android 6.0 Marshmallow pentru o serie de smartphone-uri Samsung.
 


 

Din cate puteți vedea mai sus, pachet-ul software pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge este deja distribuit in aceste momente, numeroși utilizatori romani confirmand de asemenea instalarea noii versiuni software. Noutatea este reprezentata de catre informațiile referitoare la flagship-urile anterioare din portofoliul sud-coreenilor.

Observam ca Samsung Galaxy Note 5 va primi actualizarea la Android Marshmallow chiar in luna martie, odata cu Galaxy S6 Edge+. Pentru luna aprilie sunt programate actualizarile destinate lui Galaxy Note 4, respectiv Note Edge, urmand ca o luna mai tarziu sa vedem update-ul și pe Galaxy S5.

In continuare vedem pe lista și terminale ca Galaxy Alpha, Galaxy Tab S2 8, și Galaxy S2 9.7, aceste din urma tablete urmand a beneficia de Marshmallow cel mai probabil in vara. Deși lista se oprește brusc, nu putem sa nu remarcam și prezența lui Galaxy A7 acolo, fara a ști daca este vorba despre modelul din 2015, sau cel recent dezvaluit.

Ceilalti au citit si: