Iată un video hands-on cu o primă versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Watch

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Sâmbata 03-Ian-2015 16:30:17 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 831 ori
Cu doar cateva ore in urm?? v?? informam c?? cei de la Alcatel tocmai au anun??at oficial un prim ceas inteligent din portofoliu f??r?? a da mai multe detalii tehnice despre acesta, smartwatch despre care afl??m mai multe acum prin intermediul celor de la tomsguide.com. Aceast?? publica??ie a reu??it ca in luna septembrie a anului trecut s?? pun?? mana pe o versiune de teste a ceasului in cauz?? oferindu-ne ??i un prim hands-on.
 

Afl??m c?? Alcatel Watch ruleaz?? un OS propriu (cel pu??in a??a ni se spunea in septembrie anul trecut) ??i faptul c?? dispune de un display de 1.2 inch cu rezolu??ie 240 x 204 pixeli, un senzor pentru puls, un pedometru, cat ??i de o func??ie prin care putem primi notific??ri. Watch aduce la pachet ??i certificare IP67, dar ??i conectivitate NFC, respectiv Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu terminale ce ruleaz?? minim Android 4.3 JellyBean.
 

De asemenea, ceasul vine ??i cu o metod?? interesant?? de inc??rcare a bateriei de 210 mAh, mai precis cu un jack USB ce este ascuns la cap??tul uneia dintre curele. Astfel, inc??rcarea se va realiza la computer, iar autonomia promis?? de c??tre Alcatel este de pan?? la 4 zile. Cum vi se pare acest smartwatch?
 
 




Ceilalti au citit si: