Iată cum se mai fură telefoane în ziua de azi şi ce se sugerează pe Reddit România ca soluţie

Stiri Telefoane Sociale

Publicat: Duminica 18-Ian-2015 18:47:07 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1306 ori
Pentru c?? codrul e frate cu romanul, atunci ??i furtul ca in codru e cu siguran???? m??car un v??r al poporului nostru. Am descoperit pe Reddit in sec??iunea Romania o nou?? modalitate de furt a telefoanelor mobile, care sincer s?? fiu cred c?? este derivat?? dintr-o metod?? de acum mul??i ani.
 

Un tan??r poveste??te cum a fost abordat de doi b??ie??i, intr-o sear?? cu mult?? cea???? (cum au fost multe in Bucure??ti in ultima s??pt??man??). Cei doi b??ie??i l-au acuzat c?? s-a dat la o fat??, Andreea ??i l-au pus s?? le arate agenda telefonului pentru a vedea dac?? num??rul fetei se afla acolo sau nu. Unul dintre ei ia telefonul s?? vad?? mai bine agenda ??i dintr-o vorb?? in alta se ajunge la un presupus bloc al Andreei, primul jefuitor sun?? la interfon c??utand fata, iar al doilea dispare cu telefonul.

Apare apoi in ecua??ie ??i un cu??it ??i gata jaful. Tan??rul care a p????it acest lucru a trecut evident la ??tergerea de la distan???? a datelor de pe telefon, dar a privit ??i amuzat ce se mai intampl?? cu device-ul sau prin tracking via Google Maps (history detaliat cu loca??ia). Astfel, po??i vedea pingurile primite de terminal pan?? in momentul in care telefonul a fost inchis.

De aici incolo problema se ramific??, iar sugestiile includ apelarea la poli??ie, mersul la sal??, portul de arme albe, utilizarea unui telefon foarte ieftin de acum incolo, sau pur ??i simplu s?? nu vorbe??ti cu str??inii pe strada noaptea. Mersul la poli??ie cu IMEI-ul e un prim pas legal ??i logic, dar restul? Voi ce alte metode de furt ??ti??i ??i cum ne putem p??zi de a??a ceva?




Ceilalti au citit si: