Huawei Nexus 6P se lasa admirat intr-o imagine pentru presa; vedem și ambalajul de retail pentru noile device-uri Nexus

Stiri Telefoane Google

Publicat: Miercuri 23-Sep-2015 11:52:28 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1180 ori

De astazi și pana pe data de 29 septembrie ne mai despart doar cateva zile pana la anunțul oficial al noilor smartphone-uri Nexus. Printre acestea se numara atat phablet-ul Nexus 6P produs de catre Huawei, cat și modelul de 5.2 inch LG Nexus 5X, device-uri ce astazi iși dezvaluie ambalajele de retail.
 

Huawei Nexus 6P se lasa admirat într-o imagine de presa; vedem și ambalajul de retail pentru noile device-uri Nexus
 

In stilul caracteristic Google, cutiile destinate acestor terminale sunt unele destul de simpliste ce ne ofera doar un mic preview asupra conținutului. Observam atat capacitatea de stocare, cat și numele smartphone-urilor in spatele carora se ascund cateva dintre imaginile oficiale din Android 6.0 Marshmallow.
 


 

De asemenea, odata cu aceste detalii, sosește și o imagine de presa ce ni-l prezinta pe Huawei Nexus 6P. Acesta din urma va sosi cu display QHD de 5.7 inch, procesor octa-core Snapdragon 810 și variante de 32, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare. Se remarca și prezența unor difuzoare stereo frontale și a unui scanner de amprente.
 


 

Modelul mai compact denumit Nexus 5X va aduce in schimb un display Full HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, un scanner de amprente și o baterie de 2.700 mAh. Ambele terminale vor oferi un port USB Type-C și noua versiune Android.





Ceilalti au citit si: