Horn review (iPhone 5): cea mai apropiata experienta de Zelda pe care o puteti avea pe mobil (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 14-Iun-2014 16:39:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 233 ori
Zelda ramane un clasic al tuturor jocurilor pe consola, indiferent de genul pe care il preferati, dar din pacate seria celor de la Nintendo nu a ajuns vreodata oficial pe mobil sau tableta. Avem totusi jocuri care merg pe acelasi concept, cum e cazul lui Horn, pe care l-am testat pe iPhone 5.
 
Horn review (iPhone 5): cea mai apropiata experienta de Zelda pe care o puteti avea pe mobil (Video)
 

Acest joc costa 7 dolari, dateaza din 2012 si eu l-am prins gratuit, fiind jocul saptamanii in App Store. Titlul ocupa 1.02 GB si a primit ultima actualizare in luna decembrie a anului trecut. Grafica sa arata fantastic, chiar si pentru un joc din 2014, iar acest titlu este un third person action adventure, care combina elemente de Zelda cu Vagrant Story (PlayStation 1). Personajul principal este un tanar ajutor de fierar, pe numele sau Horn, care se trezeste in mijlocul unei lumi in care oamenii au devenit monstri.
 
Horn

Veti avea si un sidekick, sub forma unui cap vorbitor care e tare ironic si prost crescut si care ofera dialoguri savuroase cu personajul principal. Pe langa obisnuitele puzzleuri bazate pe mediul din jur, va trebui sa trageti cu arbaleta in diferite inele pentru a va catara pana acolo, sa deschideti cufere cu comori si sa va fauriti singuri armele. Muzica de fundal e orchestrala, dialogurile sunt bine scrise, iar bataliile se desfasoara cam ca in Infinity Blade.

Asta inseamna ca aveti mult swipe de facut, si trebuie  sa evitati loviturile inamicului si sa ii cautati punctul slab. Aveti la dispozitie si actiuni contextuale, precum un salt in aer exact cand inamicul isi desfasoara atacul special si apoi o lovitura bine plasata. Veti putea folosi sabii, pumnale, topoare si alte arme, plus itemurile pe care le gasiti sau cumparati. Pe langa modul Story mai exista si modul Quest, in care intalniti valur de inamici, iar acest titlu, desi e usor repetitiv si are nivele lineare, ramane un joc third person de actiune de exceptie. Ii acordam o nota de 9.7 din 10 si il descarcati de aici pentru iOS, ori de aici pentru Android.

Puteți afla prețul actual al lui iPhone 5 de pe eMAG.ro.

Horn review (iPhone 5)
 




Ceilalti au citit si: