Hopeless The Dark Cave Review (Sony Xperia E4): joc casual repetitiv si pseudo inspaimantator (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 21-Mai-2015 14:01:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 231 ori
Ideea unui blob galben care tremura in intuneric pe micul ecran al telefonului pare originala, dar ea a mai fost aplicata si in alte jocuri mai vechi, e drept cu alte personaje. Hopeless The Dark Cave ofera un fel de senzatie de groaza dragalasa, iar jocul a fost testat pe un Sony Xperia E4.
 
Hopeless The Dark Cave Review (Sony Xperia E4): joc casual repetitiv si pseudo înspaimântator (Video)

Titlul e gratuit in Play Store si implica pur si simplu sa faceti tap pe ecran pentru ca micul blob sa traga in monstrii care vor sa il fure. Pe masura ce jucati puteti creste numarul de bloburi galbene si puteti chiar sa le inarmati cu shotgun-uri si SMG-uri. Nu se stie niciodata din ce directie va aparea un monstru rosu si paros, gata sa fure un blob, deci trebuie sa aveti reflexe bune si sa fiti vigilenti.
 
Hopeless The Dark Cave Review (Sony Xperia E4): joc casual repetitiv si pseudo înspaimântator (Video)

Inamicii vin in valuri, iar de obicei la final de val ei va coplesesc, astfel incat e aproape imposibil sa supravietuiti cu mai mult de un blob. Titlul dateaza din 2013, e haios si repetitiv. Scopul aici e sa supravietuiti cat mai mult timp, iar cu resursele obtinute veti cumpara arme, noi puteri si un look pentru creaturile tematoare.

Veti face level up si veti avea sesiuni scurte de gaming cu acest titlu, deci e bun de jucat in autobuz sau metrou. E interesant faptul ca daca apasati pe ecran prea devreme, veti face blobul sa se sinucida, deci nu e bine nici sa apesi prea devreme si nici prea tarziu. Ii acordam acestui titlu nota de 8.3 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Sony Xperia E4, prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro Cel.ro Marketonline.ro
 
Hopeless The Dark Cave Review (Sony Xperia E4)
 




Ceilalti au citit si: