Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908): un RPG de actiune surprinzator de complex, cu un party de eroi si auto play (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 14-Aug-2015 13:37:50 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 572 ori
Help Me Jack Atomic Adventure este un joc testat pe telefonul Philips Xenium i908, atunci cand am avut handsetul la review. Acesta este un titlu gratuit, un RPG de actiune de la NHN Entertainment, care e surprinzator de bun pentru un joc gratuit.
 
Help Me Jack Atomic Adventure

El implica un party de eroi care vor strabate o harta destul de ampla, luptandu-se cu inamici. Jocul imi aminteste putin de ultimul titlu Thor lansat de Gameloft cu ocazia aparitiei filmului Thor 2 la cinema. Evident ca exista si posibilitatea de upgrade pentru personajele voastre si veti avea la dispozitie aici peste 200 de nivele, abilitati speciale si noi personaje pe care le luati cu voi pe parcurs.

Help Me Jack necesita conexiune permanenta la Internet si are loc intr-o lume post apocaliptica, plina de monstri iradiati. Grafica sa este 3D, aratoasa si in stilul unui desen animat. Veti putea folosi personaje dintr-o anumita clasa, precum un razboinic sau un personaj care trage doar de la distanta. Fiecare nivel are si un boss, care de obicei e destul de greu de invins.
 
Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908): un RPG de actiune surprinzator de complex, cu un party de eroi si auto play (Video)

Controlul e comod implementat aici si folosim un thumbstick virtual in stanga ecranului pentru control. Mecanismul freemium il reprezinta acele tickets, care sunt cheltuite pentru a participa la fiecare batalia. Exista si o arenta cu batalii infinite si in modul Campanie putem apasa pe un buton special care face gameplayul sa fie automat. Practic, puteti pleca din camera si personajul vostru se va lupta la fel de bine si va aduna toate obiectele necesare de pe harta.

Help Me Jack include si medii destructibile si consuma multa baterie. Armele sunt upgradabile, nu avem reclame in joc si fiecare nivel dureaza cam 2-3 minute de jucat. Din pacate jocul are un nivel mult prea scazut de dificultate, dar e distractiv si aratos. Ii dam nota 9 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al telefonului il puteți afla de aici.
 
Help Me Jack Atomic Adventure Review (Philips Xenium i908)
 




Ceilalti au citit si: