Headsetul VR de la Sony anuntat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus in PlayStation VR

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Marti 15-Sep-2015 21:50:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 516 ori
Dupa E3 si Gamescom, urmatorul mare eveniment de gaming al anului este Tokyo Game Show, care are loc in aceasta saptamana si evident Sony nu putea lipsi de la show. Cu aceasta ocazie ei au anuntat oficial headsetul VR PlayStation VR, o varianta rebranduita a lui Project Morpheus.
 
Headsetul VR de la Sony anuntat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus în PlayStation VR

Interesanta casca de realitate virtuala e compatibila cu si ar urma sa fie lansata in magazine "candva la inceputul lui 2016". Va exista si o unitate demo la Tokyo Game show in aceasta saptamana si sunt tare curios care vor fi jocurile compatibile. Oficialii Sony aflati pe scena au afirmat ca acest accesoriu ii permite gamerului sa simta ca se afla fizic in lumea virtuala.
 
Headsetul VR de la Sony anuntat oficial la Tokyo Game Show; Rebranduit din Project Morpheus în PlayStation VR

Sony a anuntat si ca lucreaza cu o serie de dezvoltatori de jocuri pentru a crea continuturi si titluri pentru aceasta platforma. Din cate vad in clipul de mai jos, headsetul va opera in tandem cu accesoriile Playstation Move. Am vazut demonstrate cate jocuri in acelasi clip, in special shootere jucate in mod cooperativ. Va fi interesant de vazut si in ce masura headsetul VR va fi compatibil cu terminalele Sony Xperia si daca Xperia Premium isi va pune in valoare rezolutia ridicata in tandem cu acest device.
 




Ceilalti au citit si: