Publicat: Vineri 06-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 289 ori
Daca handsfree-ul pe care il folositi acum nu va multumeste, va recomandam sa faceti ca domnul din imagine, deoarece se pare ca acesta e multumit de accesoriul sau, daca ne luam dupa zambetul de pe fata sa. Cristi Popescu ne informeaza pe blogul sau ca tehnologia handsfree-urilor a evoluat...sau involuat?

Earphone

Acelasi blogger ne dezamageste informandu-ne ca "handsfree-ul" din imagine nu suporta Bluetooth, decat daca ne vopsim dintii cu cerneala albastra. Astfel de poze amuzante ne amintesc cat de important este wireless-ul, handsfree-ul, tehnologia Bluetooth si in general mobilitatea. Si totul a pornit de la cateva telefoane-valiza de la Motorola...

Din pacate in Romania handsfree-ul e vazut inca drept o inventie bizara, pentru cei neinitiati in ale tehnologiei. Persoanele de varsta a treia, un procent enorm din populatie, vor fi mereu tentate sa isi faca cruce, daca un oarecare vorbeste singur pe strada. Un mic accesoriu din urechea sa ar trebui sa clarifice situatia, dar acel om va fi fost deja anatemizat pana la explicatii. Suntem gata de handsfree sau vrem sa procedam ca si persoana din imagine?


[


Ceilalti au citit si: