HTC va include incarcare wireless pe urmatorul sau telefon flagship; Sa renunte oare la carcasa metalica?

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 27-Mar-2015 15:29:50 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 260 ori
HTC se pregateste sa includa incarcare wireless pe viitorul sau model flagship, conform unor oficiali ai companiei. HTC este gazda evenimentului Wireless Power Consortium 2015, care are loc astazi.
 
HTC va include încarcare wireless pe urmatorul sau telefon flagship; Sa renunte oare la carcasa metalica?

Cu aceasta ocazie aflam ca HTC a dezvoltat un sistem propriu de incarcare fara fir dar nu l-a inclus pe terminale mobile pentru ca nu exista o cerere destul de ridicata pentru aceasta dotare. Totusi, trebuie mentionat ca in 2013 primeam un accesoriu optional pentru HTC One M7 care ii oferea totusi incarcare wireless. In schimb, viitorul flagship HTC va sosi cu aceasta functie incorporata, ceea ce ar putea insemna ca va renunta la carcasa metalica, sau macar la o portiune din aceasta.

Zvonurile afirma ca si viitoarele modele iPhone vor aduce functii de incarcare wireless, ca raspuns la dotarea similara implementata de Samsung pe flagshipurile sale din acest an. Daca ma intrebati pe mine, incarcarea e ultima problema pe care HTC o are de rezolvat in acest moment. Designul inspirat si procesorul sunt probleme mai presante...




Ceilalti au citit si: