HTC pregatește lansarea lui One M9 in versiunea cu procesor MediaTek; acesta va sosi la nivel global in octombrie

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 11-Aug-2015 10:05:00 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 794 ori

In luna martie a acestui an, direct de pe holurile MWC 2015, faceam cunoștiința cu HTC One M9, terminal de tip flagship ce a avut parte de o soarta nu tocmai favorabila in lunile ce aveau sa urmeze. Acest lucru s-a datorat tocmai faptului ca procesorul Snapdragon 810 regasit la pachet avea probleme cu supra-incalzirea.
 

HTC pregatește lansarea lui One M9 în versiunea cu procesor MediaTek; acesta va sosi la nivel global în octombrie
 

Deși ulterior, taiwanezii au redus frecvența procesorului pentru a racori device-ul, publicul nu a fost receptiv la schimbare, motiv pentru care vanzarile nu au cunoscut creșteri importante. Totuși, pe viitor, cei care apreciaza telefonul, dar nu și procesorul adus la pachet, ar putea avea o alternativa.

Prin intermediul retailer-ului chinez ePrice aflam ca HTC pregatește lansarea lui HTC One M9 in varianta cu procesor MediaTek la pachet. Cu toate ca nu știm cu siguranța ce chip va fi folosit, zvonurile spun ca HTC va alege dintre Helio X10 și Helio X20.

Din cate s-ar parea, doar procesorul va fi schimbat, deși o noua camera foto nu ar fi sunat deloc rau. Aparent, compania taiwaneza va lansa acest smartphone la nivel global chiar in luna octombrie. Speram totuși ca noul telefon sa nu fie flagship-ul pe care HTC ni l-au promis pentru aceasta toamna…



Ceilalti au citit si: