HTC posteaza un teaser pentru un telefon cu camera de 13 MP, cu stabilizare optica si captura RAW; HTC One X9 sa fie?

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 16-Dec-2015 15:42:27 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 492 ori
HTC a postat un teaser cu privire la un nou smartphone, pe care am putea sa il vedem debutand in prima parte a anului viitor, poate chiar la CES 2016. E vorba despre HTC One X9 cel mai probabil, dar hai sa vedem ce ne rezerva teaserul.
 
HTC posteaza un teaser pentru un telefon cu camera de 13 MP, cu stabilizare optica si captura RAW; HTC One X9 sa fie?

Imaginea de mai sus a aparut pe contul oficial Weibo al celor de la HTC si face aluzie la un model inrudit cu HTC One A9. El va veni cu o camera de 13 megapixeli, cu stabilizare optica si captura RAW. Am fi surprinsi ca acesta sa nu fie HTC One X9, mai ales avand in vedere cat s-au inmultit scaparile sale in ultima vreme.

Recent handsetul a primit si certificarea TENAA, ocazie cu care am aflat ca ar veni cu un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor MediaTek Helio X10, 2 GB RAM si 16 GB stocare. In mod bizar la bord se afla Lollipop si nu Marshmallow, dar acest aspect va fi probabil rezolvat pana la lansare. Exista speculatii ca HTC One X9 va fi lansat doar in China, avand in vedere ca posterul/teaserul cel nou e in chineza si ca telefonul a aparut doar la TENAA pana acum.

Speram sa nu fie cazul si sa putem sa ii vedem camera in actiune si in Europa.




Ceilalti au citit si: