HTC isi continua teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate intr-un nou promo (Video)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 06-Apr-2016 22:07:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 739 ori
Continua teaserele pentru HTC 10, care va deveni oficial peste mai putin de o saptamana si cel mai nou astfel de promo poate fi vazut mai jos. Dupa ce am vazut teasere axate pe acustica sau design, e momentul sa vedem si unul despre camera.
 
HTC îsi continua teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate într-un nou promo (Video)

Teoretic ceea ce vedem aici este o colectie de capturi foto, in cele mai variate momente, de la apusuri de soare la cadre gourmet la restaurant sau chiar la capturarea unui copac care cade intr-o padure. Chiar si fotografii in timpul unei sesiuni de cayak sau ciclism extrem s-au strecurat pe lista. Din cate stim pana acum HTC ar urma sa integreze o camera de 12 megapixeli cu stabilizare optica in spatele noului sau flagship.
 
Mostra foto HTC 10

S-a vorbit si despre faptul ca ar fi de fapt 12 Ultrapixeli la mijloc, iar camera frontala ar putea inaugura stabilizarea optica in zona senzorilor selfie. Totul e la nivel de zvon si speculatie, iar HTC are rivali grei in acest an pe partea optica. Ne gandim numai la camerele duale de pe Huawei P9 si LG G5 si deja batalia e grea.
 
HTC îsi continua teaserele pentru HTC 10, cu o serie de mostre foto prezentate într-un nou promo (Video)





Ceilalti au citit si: