HTC inregistreaza o creștere a veniturilor cu 25.92% in octombrie comparativ cu luna precedenta

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 05-Noi-2015 16:55:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 310 ori
Un raport proaspat sosit in presa astazi, este și cel din partea companiei de research DigiTimes, publicație ce are cateva cifre interesante cu privire la situația HTC, o companie ce s-a confruntat cu o situație nu tocmai roz in ultima perioada.
 
HTC a reușit ca în luna octombrie sa înregistreze venituri în valoare de 276.8 milioane dolari, cifra cu 25.92% mai mare fața de luna precedenta

Potrivit informațiilor dezvaluite, HTC a reușit ca in luna octombrie sa inregistreze venituri in valoare de 276.8 milioane dolari, cifra cu 25.92% mai mare fața de luna precedenta, dar mai mica cu 43.2% fața de aceeași perioada a anului trecut. Aflam faptul ca cifrele din octombrie reprezinta cele mai mari valori inregistrate de catre companie intr-un interval de 6 luni.

Dupa cum bine știm, HTC a lansat recent pe piața smartphone-ul mid-range HTC One A9, terminal cu design redefinit ce este adresat unui public mai larg. Compania taiwaneza se așteapta ca nivelul veniturilor sa creasca și in perioada imediat urmatoare, mai precis in lunile noiembrie-decembrie, ca urmare a livrarii de terminale One A9 in SUA și China.  




Ceilalti au citit si: