Publicat: Miercuri 19-Aug-2015 09:54:54 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 366 ori

Saptamana trecuta aflam ca cei de la HTC au de gand sa adopte o noua strategie de conducere, strategie ce din pacate face referire și la concedieri majore din randul muncitorilor. Pe langa aceasta masura, taiwanezii au luat in calcul și alte metode de a obține bani, și nu se vor baza pe telefoane pentru acest lucru.

HTC are în plan vânzarea fabricii din Shanghai catre un producator hardware chinez
 

Potrivit publicației taiwaneze NextMagazine, HTC planuiește sa-și vanda fabrica din Shanghai catre un producator hardware chinez. Ni se dezvaluie ca aceasta fabrica HTC a fost inființata in anul 2009 dupa investiții in valoare de 32.3$ milioane de dolari. Suprafața totala a sa este de 146.667 metri patrați.

Din cate se pare, CEO-ul Cher Wang a fost cea care a venit cu soluția de a inchide doua linii de producție din Shanghai, și desigur vanzarea facilitații in cauza. Mai aflam totodata ca afacerea este aproape finalizata, iar banii urmeaza a intra in conturile HTC cat de curand posibil.

Imediat dupa știrea din publicația taiwaneza, acțiunile HTC au inregistrat o mica creștere (cu 0.40%). Ramane de vazut care va fi și strategia de lansari a celor de la HTC in perioada imediat urmatoare, la IFA 2015 fiind așteptat minim un produs dezvoltat de taiwanezi.





Ceilalti au citit si: