HTC ar urma sa renunte la particula One M pentru urmatorul flagship, care s-ar putea numi doar HTC 10

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 04-Mar-2016 17:41:36 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 712 ori
In urma teaserelor HTC sub hashtagul #powerof10 au aparut speculatii ca firma asiatica ar putea renunta la particula One M pentru viitorul sau flagship. Astfel, acesta s-ar putea numi doar HTC 10.
 
HTC ar urma sa renunte la particula "One M" pentru urmatorul flagship, care s-ar putea numi doar HTC 10

Pana acum avem un teaser cu profilul acestui smartphone si un clip video axat pe dedicatia companiei, dar suntem siguri ca vor urma si altele. Primele scapari ale lui HTC One M10/Perfume/ HTC 10 nu au aratat prea bine, designul dand senzatia de HTC One A9 cu muchii ceva mai masive. Retineti ca informatia despre trecerea la denumirea HTC 10 vine chiar de la Evan Blass (@evleaks), sursa de incredere mai ales cand vine vorba de scurgeri de informatii.
 
HTC 10

Foarte multe zvonuri s-au succedat pana acum despre noul flagship, inclusiv o denumire de tip HTC One A10, renuntatea la seria "M" si altele. Teoretic asteptam acest telefon sa debuteze luna viitoare, cu o camera de 12 ultrapixeli, sasiu metalic si scanner de amprente frontal. Am putea vedea si un panou 2.5D sau 3D la bord, iar procesorul va fi un Snapdragon 820.
Ceilalti au citit si: