HTC ar putea inregistra o revenire in trimestrul 4 al acestui an, datorita noilor sale telefoane

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 07-Oct-2015 17:59:13 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 775 ori
HTC ar putea inregistra o crestere a vanzarilor in trimestrul 4 al acestui an, datorita noilor sale telefoane midrange si high end. Şi headsetul de realitate virtuala HTC Vive ar putea adauga la popularitatea brandului si creste vanzarile, conform unor surse din industrie.
 
HTC ar putea înregistra o revenire în trimestrul 4 al acestui an, datorita noilor sale telefoane

HTC spera ca vanzarile crescute sa aduca si o revenire financiara, dupa ce a inregistrat pierderi nete de 372.39 milioane de dolari in primele 3 trimestre ale acestui an. Ultima lansare a companiei a fost cea a modelelor HTC One M9+ Aurora Edition si HTC Butterfly 3 in Japonia, dar si cea a lui Desire 728, model midrange dual SIM in China. De asemenea asteptam in continuare noul model HTC One A9, care va debuta pe 20 octombrie.

Se pare ca e vorba de un debut cu miza inalta, de vreme ce va primi evenimente dedicate in New York, New Delhi si Londra la acea data. Terminalul acela va fi un soi de midrange special, cu un ecran AMOLED de 5 inch, procesor Snapdragon 617 si camera principala de 13 MP. Inca nu ne dam seama care e selling point-ul sau si daca el va fi motorul cresterii de la final de an sau din contra, inca o piedica pentru HTC.




Ceilalti au citit si: