HTC anunta un eveniment pentru data de 29 septembrie, in Japonia; HTC One A9 sau Butterfly 3 ar putea debuta acolo

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 07-Sep-2015 20:41:25 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 935 ori
HTC postase in prima faza un teaser pentru data de 6 septembrie si desi eram siguri ca vom vedea HTC One A9/Aero anuntat atunci, a fost vorba doar de un model Desire. Azi vedem un nou teaser, de aceasta data si mai misterios, pentru un eveniment HTC programat pe 29 septembrie.
 
HTC anunta un eveniment pentru data de 29 septembrie, în Japonia; HTC One A9 sau Butterfly 3 ar putea debuta acolo

El are loc in Japonia si ar putea fi asociat cu un terminal high end, chiar mai bine dotat decat HTC One M9. Ne dam seama de acest lucru vazand motto-ul din teaser: "The world best meets the best" (cel mai bun lume se intalneste cu cel mai bun). Ar putea fi totusi vorba de HTC Butterfly 3, care a primit si scapari si teasere in ultima vreme, iar seria Butterfly a avut traditional parte de debut in Japonia.

De asemenea, suntem foarte aproape de showul IFA 2015, tocmai incheiat si care nu a inclus participarea HTC. Compania prefera evenimente asiatice, se pare, fie tintind catre aceasta piata, fie dorind sa nu imparta lumina reflectoarelor cu alte branduri. Fie ca pe 29 vedem un Aero sau un nou "fluture", el va fi cel mai probabil un phablet cu ecran Quad HD, 4 GB RAM, camera de 20+ megapixeli, 32 GB stocare, procesor Snapdragon 820 sau Helio X20.

In continuare asteptam acel produs salvator HTC care sa compenseze pentru un an nu prea reusit..




Ceilalti au citit si: