HTC anunta programul HTC Preview, care ii permite sa obtina feedback despre viitoare produse de la utilizatori

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 26-Noi-2015 16:01:14 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 438 ori
HTC nu se afla intr-o perioada prea buna acum, mai ales ca modelul sau mult asteptat HTC One A9 nu a fost primit cu prea mare entuziasm. Pentru a evita esecuri ca HTC One M9 pe viitor si lansari de produse ce nu se ridica la inaltimea asteptarilor, HTC are de gand sa isi asculte fanii si utilizatorii cu mai multa atentie.
 
HTC Preview

Astfel, compania taiwaneza a pornit un program numit HTC Preview, care le permite voluntarilor sa testeze software si hardware HTC inainte de lansare. Initiative de genul au mai fost oferite de-a lungul anilor de companii ca Sony sau LG, iar acum si de HTC. Echipa HTC Preview a realizat si o sesiune AMA pe Reddit, discutand despre acest program.

Daca va inscrieti in program, nu exista garantia 100% ca veti pune mana pe HTC One M10 inaintea altora sa zicem, dar o sansa mica exista. Inregistrarea dureaza 5-10 minute si include completarea unui formular, in care mentionati ce fel de aplicatii si functii preferati pe handseturile voastre si ce telefon aveti acum. Daca e vorba de un model HTC, vi se cere IMEI-ul si operatorul, astfel incat sa puteti testa actualizari software. .

Va trebui si sa semnati un NDA si sa nu publicati vreun detaliu despre produse nelansate inca, dar si sa folositi telefonul din cadrul lui HTC Preview ca handsetul de zi cu zi. Aceasta initiativa e disponibila in Europa, SUA si Asia.




Ceilalti au citit si: