HTC anunța parteneriatul incheiat cu Biroul Național de Securitate (NSB) din Taiwan, de a dezvolta noua generație de terminale mobile criptate

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 26-Oct-2015 10:33:01 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 267 ori
Un raport proaspat sosit in presa, este și cel care face referire la acordul incheiat intre HTC și Biroul Național de Securitate (NSB) taiwanez. Ni se dezvaluie faptul ca HTC produce in acest moment cea de-a 3-a generație de terminale mobile criptate, device-uri utilizate de membrii agențiilor de securitate, președinte, vice-președinte și oficiali ai statului.
 
HTC anunța parteneriatul încheiat cu Biroul Național de Securitate (NSB) din Taiwan, de a dezvolta noua generație de terminale mobile criptate

Din cate se pare, Asus a fost producatorul aflat in spatele primei generații de terminale criptate, in timp ce generația a 2-a a purtat numele celor de la Acer. Cat despre smartphone-urile pregatite de catre HTC, iese la iveala faptul ca acestea sunt pe cel mai recent flagship Butterfly din gama, din punct de vedere al design-ului.

Totuși, device-ul sosește cu un chip de criptare dezvoltat de catre Biroul Național de Securitate NSB, dar și fara modulul GPS prin care terminalele pot fi localizate de catre sistemul de navigare chinez, Beidou. 




Ceilalti au citit si: