HTC anunța lansarea lui M9+ și pe plan european; iata cu ce vine in plus fața de modelul standard

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 16-Iul-2015 14:00:23 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1127 ori
In luna martie direct de la targul Mobile World Congress 2015, va prezentam modelul HTC One M9, terminal care nu a avut parte de o primire pozitiva din partea publicului, și nici a editorilor IT ce au avut șansa sa-l teste. Printre principalele nemulțumiri avute, s-au numarat design-ul neschimbat, camera foto dezamagitoare, dar și problema cu chip-ul Snapdragon 810.
 
HTC anunța lansarea lui M9+ și pe plan european; iata cu ce vine în plus fața de modelul standard

Totuși, la scurt timp de la debutul sau, in Taiwan, HTC anunța in mod uimitor o ediție imbunatațita a lui M9, device ce avea sa fie numit M9+. Astazi, compania HTC ne anunța ca noul telefon va sosi pe plan oficial și in Europa.

In acest moment, HTC One M9+ este listat și de catre cațiva retaileri romani, ca și Cel.ro, magazin ce afișeaza un preț de 2.959 lei pentru acest terminal, suma chiar mai mica fața de cea practicata pentru modelul standard.

Avand la dispoziție atat specificațiile pentru One M9, cat și cele pentru One M9+, in tabelul de mai jos puteți observa o comparație din punct de vedere tehnic intre aceste doua device-uri (click pe imagine pentru tabelul complet). Primul lucru prin care se difera cele doua terminale, este display-ul. In cazul lui One M9 beneficiem de un panou FHD de 5 inch, pe cand modelul One M9+ aduce un ecran QHD de 5.2 inch.
 
Comaparatie HTC One M9 vs HTC One M9+

Diferențele sunt reprezentate și de catre procesorul implementat la pachet, taiwanezii optand de aceasta data sa foloseasca un chip MediaTek Helio X10 de tip octa-core pe smartphone-ul One M9+. Nu in ultimul rand, One M9+ aduce un senzor foto dual pe spate, la fel ca și modelul flagship de anul trecut, dar și un scanner de amprente.

Din pacate, capacitatea bateriei de pe HTC One M9+ a ramas aceeași cu cea de pe modelul anunțat in martie, lucru ce nu suna deloc bine.




Ceilalti au citit si: