Publicat: Marti 08-Oct-2013 15:36:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 445 ori
Se pare ca pe langa debutul pe HTC One Max, noua interfata HTC Sense 5.5 ar putea sosi in luna noiembrie, sub forma de actualizare pentru telefonul HTC One. Aceasta actualizare va veni la pachet cu Android 4.3, conform unei surse apropiate de HTC.
 
HTC Sense 5.5 ar putea sosi în luna noiembrie, sub forma de actualizare pe HTC One

Zvonurile afirma ca One Max va sosi in aceasta luna, cu al sau display supradimensionat aproape de 6 inch si design similar cu One. Aparent HTC One nu va primi Android 4.3 pana in noiembrie, cel putin in cazul variantei europene, dar macar aceasta actualizare va aduce si un nou UI. De mentionat si faptul ca in urma cu cateva saptamani HTC a oferit Android 4.3 pe modelele One din Taiwan.

Şi in SUA a inceput actualizarea la aceasta versiune software, cu cateva fixuri pentru HTC Sense 5, dar se pare ca Europa are parte de intarzieri. Nu e prima oara cand asistam la decalaje de acest gen, de vreme ce HTC promisese o actualizare la Android 4.3 pentru Droid DNA in luna septembrie, revenind apoi si afirmand ca va sosi doar Android 4.2 si HTC Sense 5.0 pana la final de an.




Ceilalti au citit si: