Publicat: Joi 18-Iul-2013 13:35:52 - Autor: Tudor Gergely - Afisat de: 921 ori
Dupa tweet-ul facut de HTC UK ieri, se pare ca zvonurile s-au adeverit. Astazi a fost lansat HTC One mini, in trendul versiunilor mini, precum Galaxy S4 mini. Designul acestei versiuni este asemanator fratelui mai mare, avand tot un corp unibody din aluminiu si difuzoare stereo frontale cu tehnologia HTC BoomSound.
 
HTC One mini lansat oficial
 
HTC One mini este construit in jurul unui SoC Snapdragon 400, cu doua nuclee Krait 300 tactate la 1.4GHz, GPU Adreno 305 si 1GB RAM. Spatiul de stocare este de 16GB, fara slot microSD. La exterior avem un ecran de 4.3 inch, rezolutie 720p si incorporat intr-un corp de aluminiu. Sistemul de operare este Android, versiunea 4.2.2, acompaniata de HTC Sense 5. Avem asadar celebrul BlinkFeed si tehnologia Beats Audio.
 
Pe spatele device-ului regasim camera de pe HTC One, fara OIS insa. Asadar avem parte de 4 UltraPixeli, cu BSI si un senzor de 1/3". Vom putea face filme 1080p cu HDR iar HTC Zoe este de asemenea prezent, impreuna cu optiunea de captura video slow-motion. Camera frontala are 1.6MP, cu un senzor BSI si video 720p.
 
HTC One si HTC One mini
 
Corpul va masura 9.25mm grosime si va cantari 122g. Bateria este o unitate Li-Polimer de 1800mAh, iar HTC spune ca va ajunge pentru 13 ore de vorbit 3G. Avem parte de LTE, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 cu aptX si o multitudine de senzori pe care ii regasim in toate smartphone-urile de generatie noua.
 
HTC One Mini
va fi disponibil incepand cu August pe anumite piete, lansarea globala avand loc in septembrie. Disponibil in doua culori: gri si negru, va costa aproximativ 449€ si il asteptam cu interes si pe piata din Romania.

Pentru acest telefon am inițiat un forum distinct. Puteți participa la discuții aici!



Ceilalti au citit si: