HTC One (M7) primește un nou build Android 4.4.2 ce aduce interfața HTC Sense 6.0; momentan in Canada

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 12-Mai-2014 19:26:50 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 500 ori
In cursul zilei de astazi, in Canada, HTC a inceput distribuirea unui nou build Android 4.4.2 KitKat pentru HTC One M7 (One 2013), build ce aduce atat interfața HTC Sense 6.0, cat și o imbunatațire la capitolul camera foto și performanța. Acest nou update va ocupa pe telefonul utilizatorilor in jur de 668 MB.
 
HTC One (M7) primește un nou build Android 4.4.2 ce aduce interfața HTC Sense 6.0; momentan doar în Canada

Printre modificarile aduse la camera se numara o interfața mai interactiva și o galerie de imagini redesenata din punct de vedere estetic. Totodata, noul update aduce o serie de noi funcții de editare a fotografiilor. La capitolul performanța software, putem menționa ca acest build sosește cu modul Extreme Power Saving, mod ce a fost introdus pentru prima data de catre HTC, pe One M8.

De asemenea, și BlinkFeed beneficiaza de un update prin care se ofera mult mai mult conținut prin intermediul surselor preferate pe care le alegem. Ramane de vazut cand va ajunge acest update și pentru utilizatorii din Romania, lucru care speram sa se intample cat mai curand, așa cum a declarat șeful HTC America de curand!




Ceilalti au citit si: