HTC One (E8) are cea mai originala cutie inventata vreodata: poate fi folosita ca lampa; Iata si imagini hands on cu telefonul!

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 03-Iun-2014 19:51:36 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1337 ori
HTC One E8 e vedeta acestei zile, el fiind anuntat astazi in China si stiu foarte bine ca nu vreti sa vedeti doar randari cu handsetul. Aruncam deci o privire peste cateva fotografii hands on, cu accentul pe cele realizate cutiei sale, care e inedita si foarte interesanta.
 
HTC One E8 are cea mai originala cutie inventata vreodata: poate fi folosita ca lampa; Iata si imagini hands on cu telefonul!

Ea este creata de mintile stralucite de la Yang Design, pare fosforescenta si poate fi folosita ca o lampa pe timp de noapte. La interior gasim modelul HTC One E8, un derivat din M8 care pastreaza majoritatea specificatiilor, in afara de camera Duo, care e inlocuita cu un senzor de 13 MP. Din cate am inteles acest nou venit va ramane doar in China, ceea ce ar fi un mare pacat, deoarece terminalul ar putea fi un hit si in Europa.
 
HTC One (E8)
 

Se vehiculeaza un pret de 500 de dolari pentru device, iar dotarile sale includ un CPU Snapdragon 801, 2 GB RAM si o camera de 13 MP, plus 16 sau 32 GB stocare. Primele teste benchmark ale telefonului sunt impresionante, cu un rezultat de 19.000 de puncte in 3DMark Ice Storm Unlimited de exemplu. Cutia ramane totusi un aspect atractiv aici, de care prea putine companii producatoare se ocupa in ziua de azi...
 
HTC One (E8)

HTC One (E8)




Ceilalti au citit si: