Publicat: Sâmbata 05-Dec-2015 15:25:13 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 483 ori
HTC One X9 este un telefon HTC care se presupune ca il va urma pe HTC One A9, iar azi aflam detalii in plus despre el. Zvonacul de pe Twitter @LlabTooFeR a descoperit handsetul listat de un certificat WiFi Alliance, iar mai multe informatii aflati mai jos.
 
HTC One X9 va veni cu componente MediaTek, inclusiv procesorul

Aceasta listare inseamna ca smartphone-ul a primit certificarea Aliantei, iar acum aflam ca HTC One X9 ar urma sa vina cu componente MediaTek. LlaTooFeR considera ca handsetul certificat de autoritatea mai sus mentionata e acelasi cu HTC One X9 sau cel cu numele de cod "E56ML". In documentul oficial componenta WiFi e trecuta drept MT6630, un chipset produs de MediaTek si asociat procesorului MT6695.
 
HTC One X9 va veni cu componente MediaTek, inclusiv procesorul

Documentele TENAA mentionau specificatii pentru acest model, care pareau sa indice sosirea sa cu un MediaTek Helio X10. Tot TENAA a confirmat si specificatii si designul lui HTC One X9 inca din noiembrie. Terminalul ar urma sa aiba un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor octa core tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM si un design ce aduce cu al lui HTC One A9, minus zona camerei, care primeste o banda metalica.




Ceilalti au citit si: