Publicat: Sâmbata 04-Apr-2015 22:02:49 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 523 ori
Se pare ca motivul pentru care HTC a lansat o oferta speciala de protectie pentru HTC One M9 e bine justificat. Astfel, HTC va inlocui gratuit un ecran crapat de HTC One M9 sau un telefon cu daune provocate de apa gratuit in primele 12 luni de la achizitie. Ei bine, aceasta oferta e cu atat mai utila, cand aflam cat de complicata e repararea lui HTC One M9.
 
HTC One M9 primeste o disectie iFixit care ne arata ca terminalul e foarte greu de reparat

Cei de la iFixit au dezasamblat handsetul, oferind ca de obicei si o nota pentru usurinta sa de reparare. Nota este 2 din 10, 10 fiind cel mai usor de reparat. Bateria se afla bine ascunsa sub motherboard si lipita de zona mediana, fiind deci greu de inlocuit. Mecanismul ecranului nu poate fi inlocuit fara a demonta intreg telefonul, ceea ce e foarte incomod.
 
HTC One M9 primeste o disectie iFixit care ne arata ca terminalul e foarte greu de reparat

Foarte mult adeziv e folosit pe HTC One M9, la multe dintre componente, care sunt chiar periculos de inlaturat, din aceasta cauza. Singurul lucru bun la acest design este accesul initial, prin zona panoului superior. Ca o mica mentiune, cei de la iFixit au avut ghinionul sa prinda o unitate M9 cu un pixel mort... Nu suna prea bine, nu-i asa?
 
https://lh6.googleusercontent.com/nUkGWNuB8_XpWK4H6Bt09q5EbFbAw2J5D-QeHPFRwXokZy61vzAx_Ivtum-hQyO5iHQVSBge9F5385i9g56ZgbPkiITxNisZmb-UTa8QTDUSyVX45y5khTK3TqKFaOUbrWMRIBI




Ceilalti au citit si: