HTC One M9 in varianta recondiționata costa doar 1.270 lei prin intermediul operatorului Orange Romania

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 17-Feb-2016 13:07:53 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 835 ori
In primavara anului trecut cei de la HTC veneau pe piața cu un nou flagship denumit One M9, terminal ce nu s-a bucurat de vanzari prea mari. Daca prețul mult prea mare reprezenta poate o piedica in achiziția device-ului de catre voi, aflați ca Orange Romania vine astazi cu o oferta cel puțin interesanta.
 
HTC One m9

Este vorba despre smartphone-ul HTC One M9 in varianta recondiționata ce este vanduta la un preț de doar 1.270 lei fara abonament. Acest model readus la starea inițiala din fabrica beneficiaza de garanție pentru o perioada de 12 luni, dar și de posibilitatea de retur in maxim 30 zile.
 
HTC One M9 în varianta recondiționata costa doar 1.270 lei prin intermediul operatorului Orange

Ca dotari, primim un display Full HD de 5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Snapdragon 810 și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD de pana la 128 GB. Alte dotari ale sale sunt reprezentate de catre difuzoarele stereo frontale și de camera foto principala de 20 megapixeli.

Ținand cont de prețul foarte bun, și de faptul ca Orange ne pune la dispoziție și un certificat de garanție pe 1 an, nu putem decat sa consideram aceasta oferta drept una atractiva. Il puteți comanda de aici. 
Ceilalti au citit si: