HTC One M9 ar putea arata cu totul și cu totul diferit fața de ce dezvaluiau imaginile scapate pe web (zvon)

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Duminica 25-Ian-2015 17:55:26 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1157 ori
Iata ca aceasta saptamana se incheie cu un nou zvon legat de HTC One M9, smartphone așteptat la Mobile World Congress alaturi de Samsung Galaxy S6 și LG G4, flagship-urile pe 2015 a celor trei producatori asiatici. Daca pana ieri aveam la dispoziție scapari ce constau in fotografii cu succesorul lui One M8, astazi primim o informație sub forma unui zvon neconfirmat.
 
HTC One M9 ar putea arata cu totul și cu totul diferit fața de ce dezvaluiau imaginile scapate pe web (zvon)

Aflam ca aceste fotografii scapate pe web in ultimele zile prezentau de fapt o serie de terminale prototip menite sa ne distraga atenția, iar odata lansat HTC One M9 sa arate cu totul și cu totul diferit fața de ce am vazut pana acum. De asemenea, ni se aduce la cunoștiința și faptul ca aceste terminale prezentate sosesc cu hardware-ul final ales de HTC.

Potrivit informațiilor, HTC One M9 va aduce un display edge-to-edge, iar grila difuzoarelor BoomSound va fi sub forma unei fante și nu ca la modelul actual. Totodata, se pare ca senzorul frontal va fi foarte similar celui de pe Desire 826. Ce credeți despre acest nou zvon? Sa ne intinda intr-adevar o capcana cei de la HTC?




Ceilalti au citit si: