HTC One M9 Plus se afișeaza in noi imagini promoționale; butonul home este in centrul atenției

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 03-Apr-2015 11:44:18 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 535 ori

Daca ieri cei de la HTC ne luau prin surprindere odata cu lansarea lui One M8s, smartphone bazat pe flagship-ul de anul trecut, iata ca astazi taiwanezii dezvaluie noi imagini promoționale cu un alt smartphone ce urmeaza a fi lansat, și anume HTC One M9 Plus. Acest phablet va sosi cu display QHD de 5.2 inch și camera foto DUO pe spate.

 

In aceste imagini, HTC One M9 Plus iși prezinta cateva dintre elementele sale distinctive, mai precis noul buton de power/unlock ce a fost mutat in partea din dreapta (comparativ cu One M8), noul UI Sense 7.0, și butonul home ce va servi pe post de senzor pentru amprente.

 

Printre nemulțumirile inițiale pe care le-am tot auzit pana acum legate de acest model, se numara in special poziționarea butonului home ce se aseamana foarte mult cu cele utilizate de catre Samsung pe telefoanele sale. O abordate in stil One Max ar fi fost cu siguranța una mult mai atractiva pentru potențialii clienți.

 

Cat despre celelalte specificații tehnice ce vor fi regasite pe One M9 Plus, am aflat ca acesta va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 sau un MediaTek MT6795, 3 GB memorie RAM și o camera foto DUO de 20.7 megapixeli + 2.1 megapixeli. Acest device urmeaza a fi lansat oficial pe data de 8 aprilie.





Ceilalti au citit si: