Publicat: Sâmbata 24-Ian-2015 12:23:27 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 603 ori
Dupa o scapare in fotografii surprinzatoare zilele trecute (care inca mi se pare suspecta), azi HTC One M9 Plus revine in actualitate prin intermediul benchmarkului AnTuTu. Telefonul a fost testat in acest benchmark, ocazie cu care specificatiile sale au fost dezvaluite... din nou.
 
HTC One M9 Plus nu impresioneaza în AnTuTu, vine cu procesor MediaTek în versiunea testata

Acesta se vrea a fi un phablet, cu dotari superioare fata de HTC One M9, daca specificatiile flagshipului pe care le stim sunt reale. Se pare ca HTC One M9 Plus a fost testat in AnTuTu intr-o versiune destinata pietei din China, cu procesor Mediatek. Remarcam prezenta unui GPU PowerVR G6200, care e asociat procesoarelor Mediatek MT6595 si MediaTek MT6795, ultimul parand mai probabil sa fie inclus pe acest terminal.

Performanta atinsa in AnTuTu nu prea impresioneaza, scorul de 34.399 puncte fiind sub cel inregistrat de Sony Xperia Z2 de exemplu, dotat cu procesor Snapdragon 801. Pana si Xiaomi Mi3 cu procesor Snapdragon 800 obtine un scor mai mare decat aceasta versiune de HTC One M9 Plus. Evident, e vorba doar de un prototip, dar suntem curiosi cum s-ar descurca el cu un procesor Snapdragon 810 si nu un MediaTek.

Terminalul ar include si 3 GB RAM si un ecran Quad HD de 5.5 inch.




Ceilalti au citit si: