Publicat: Miercuri 30-Sep-2015 18:49:23 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 396 ori
O noua varianta a lui HTC One M9+ si-a facut aparitia in benchmarkul AnTuTu, de aceasta data un model high end cunoscut drept HTC One M9+ Supreme Camera Edition. Terminalul a fost prezentat de HTC impreuna cu HTC Butterfly 3 ieri.
 
HTC One M9+ Supreme Camera Edition testat în benchmarkul AnTuTu, obtine un scor destul de bun

E vorba aici despre o versiune care pastreaza dotarile lui HTC One M9+, printre care si ecranul Quad HD de 5.2 inch, procesorul MediaTek MT6795 (octa core 2.2 GHz) si 3 GB RAM. In plus avem parte si de 32 GB stocare, slot microSD si o baterie de 2840 mah. Noutatea o reprezinta camera de 21 de megapixeli, un upgrade teoretic mic fata de senzorul precedent de 20 MP.
 
HTC One M9+ Supreme Camera Edition benchmark

Mai important e faptul ca aceasta versiune adauga si stabilizarea optica printre dotari, dar si phase detection autofocus si autofocalizare laser. Camera frontala ramane aceeasi unitate Ultrapixel de 4 MP, folosita in spatele lui HTC One M7 si One M8. Aflati ca acest terminal obtine in benchmarkul AnTuTu un scor de 51.336 puncte, care nu e chiar rau, depasind scorurile modelelor cu CPU MediaTek Helio X10 de exemplu.

Telefonul va fi pus in vanzare doar in Taiwan pentru inceput, la pretul de 630 de dolari.




Ceilalti au citit si: