HTC One M9+ Aurora și Butterfly 3 sunt anunțate oficial; telefoane cu display Quad HD de 5.2 inch și 3 GB memorie RAM

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 29-Sep-2015 15:34:21 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 864 ori
Cum era de așteptat, in cadrul evenimentului pregatit astazi de catre HTC au fost lansate nu mai puțin de doua telefoane. Printre acestea se numara versiunea internaționala a lui HTCV31, și anume Butterfly 3, respectiv modelul One M9+ Aurora Edition - telefon ce are parte de ceva update-uri la capitolul camera foto.
 
HTC Butterfly 3

Primul pe lista este Butterfly 3, un smartphone ce adopta un corp din plastic rezistent la apa și praf (certificare IPX5/IPX7). Din punct de vedere tehnic primim un display Quad HD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de pana la 2 TB.
 
HTC Butterfly 3

Lista de dotari mai cuprinde un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, difuzoare stereo BoomSound ceva mai subtile, și o camera foto principala de 20 megapixeli cu bliț LED și insoțita de un senzor secundar pentru captura in adancime. Acest model aduce și o camera frontala de 13 megapixeli. Butterfly 3 va fi pus in vanzare din 20 octombrie la un preț de 600 dolari.
 
HTC One M9+ Aurora

Pe de alta parte, il avem și pe HTC One M9+ Aurora Edition, device ce ne atrage atenția printr-un senzor foto principal de 21 megapixeli echipat cu bliț dual-tone, OIS, dar și cu un telemetru laser pentru o focalizare mult mai rapida (0.1 secunde).
 
HTC One M9+ Aurora

Cat despre restul specificațiilor, acestea raman in mare parte la cel ca și cele de pe ediția anterioara. Vom regasi un display Quad HD de 5.2 inch (565 ppi), un procesor octa-core Helio X10 de 2.2 GHz, 3 GB memorie RAM, o baterie de 2840 mAh și o camera frontala de 4 megapixeli.
 
HTC One M9+ Aurora

Acest model pastreaza difuzoarele stereo BoomSound și scanner-ul de amprente amplasat frontal sub butonul home. HTC One M9+ Aurora Edition va debuta incepand din 5 octombrie la un preț de aproximativ 630 dolari.




Ceilalti au citit si: