Publicat: Vineri 10-Apr-2015 20:30:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 387 ori
Cu cateva zile in urma Mo Versi, vicepresedintele pe partea de product management al HTC confirma sosirea lui Lollipop pe HTC One M8 via Twitter. Ei bine, luat cu asalt de intrebari ale fanilor, acelasi oficial a avut si cateva detalii despre sosirea lui HTC Sense 7.0 pe terminal.
 
HTC One M8 va primi în curând o actualizare care îi va aduce HTC Sense 7.0

Se pare ca HTC One M8 va primi la urmatorul mare update noua interfata Sense, ea nefiind disponibila in acest moment. E posibil ca HTC sa pastreze Sense 7.0 ca selling point pentru M9 si de aceea sa mai amane lansarea. Intre timp HTC One M8 a primit deja acele Themes de pe urmasul sau si posibilitatea de a accesa magazinul de teme HTC.

Odata cu sosirea lui HTC Sense 7.0 pe HTC One M8, unul dintre putinele atuuri ale lui M9 in fata predecesorului sau vor disparea. Dupa cum stiti din recenzia Mobilissimo.ro, am fost per total dezamagiti de acest produs, software-ul fiind totusi unul dintre aspectele apreciate la noul device. Sunt curios daca vom primi si widgetul Sense Home pe HTC One M8, acest lucru fiind foarte posibil.




Ceilalti au citit si: