HTC One M10 prezentat intr-o imagine 3D convingatoare, inspirata de fotografia hands-on publicata de @Evleaks

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 09-Feb-2016 16:46:56 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1412 ori
Saga scaparilor lui HTC One M10 continua, azi cu o randare a unui membru al forumului XDA Developers, inspirata de fotografia hands on postata de @evleaks cu cateva zile in urma. Retineti ca aceasta nu e o scapare propriu zisa, ci o noua viziune asupra designului flagshipului HTC.
 
HTC One M10 prezentat într-o imagine 3D convingatoare, inspirata de fotografia hands-on publicata de @Evleaks

Cu aceasta ocazie, designerul hamdir a speculat si cum ar putea arata spatele terminalului. Va reamintesc ca HTC One M10, cunoscut si ca HTC Perfume e asteptat sa debuteze cu un ecran Quad HD de 5.2 inch, cu panou AMOLED, dar si procesor Snapdragon 820. Vom avea si 4 GB RAM la bord, iar camera frontala cea masiva ar avea o rezolutie de 12 MP si stabilizare optica.

Se remarca din randare asemanarea cu HTC One A9, muchiile groase si o zona frontala superioara masiva, in portiunea cu camera si difuzorul pentru convorbiri. HTC ar fi renuntat la banda neagra cu logo de sub ecran, iar spatele (care e pura speculatie de designer) e in linie cu ce oferea HTC pe seria One M pana acum, cu diferenta ca avem un modul de camera rotund si nu patrat, iar blitul a fost mutat in dreapta, in vreme ce One M9 il avea in stanga.

Liniile din plastic asociate antenelor sunt mai discrete, iar butonul Power are acei zimti pentru extra aderența, ca la HTC One A9. Trebuie sa recunoastem faptul ca acesta nu e un smartphone prea aratos, daca asa va arata si produsul final si HTC pare a-si fi pierdut inspiratia.




Ceilalti au citit si: