HTC One M10 ni se prezinta in varianta de culoare alba prin intermediul unui nou leak marca @evleaks

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 19-Feb-2016 10:39:21 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1705 ori

Deși Mobile Word Congress se afla la doar cateva zile distanța, s-ar putea ca HTC sa lipseasca de pe scena lansarilor de produse flagship. Potrivit unor zvonuri recente, se pare ca taiwanezii vor dezvalui modelul HTC One M10 abia pe data de 11 aprilie in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Londra.
 


 

Pana atunci insa, avem ocazia ca astazi sa-l vedem pe One M10 intr-o noua fotografie prezentata de catre @evleaks. De aceasta data ochii ne sunt ațintiți asupra unei variante de culoare alba pentru noul flagship, device al carui design a fost inspirat de la modelul anterior, One A9 ce tocmai a primit și o recenzie din partea noastra.

Cu un panou frontal ce nu amintește deloc de modelele flagship anterioare, HTC One M10 adopta acum și un buton home fizic care cel mai probabil ascunde și un scanner de amprente. Din ecuație sunt eliminate și celebrele difuzoare stereo BoomSound, elemente ce constituiau un punct de atracție pentru potențialii utilizatori.

Cat despre hardware, se pare ca telefonul va aduce specificații similare cu celelalte flagship-uri pregatite, procesorul Snapdragon 820 fiind nelipsit de aici. Vom intalni probabil și 4 GB RAM, o camera foto performanta și un display cu rezoluție Quad HD.





Ceilalti au citit si: