HTC One M10 este așteptat in primul trimestru din 2016 cu display Quad HD și procesor Snapdragon 820

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 04-Ian-2016 12:11:40 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1203 ori
Pe langa flagship-urile pregatite de catre Samsung și LG pentru acest an, vom avea parte și de un model similar dezvoltat de catre HTC, un produs de la care avem mari așteptari. Noi zvonuri sosite din China confirma faptul ca intr-adevar HTC One M10 va fi lansat in primul trimestru din 2016, cel mai probabil in cadrul Mobile World Congress.
 
HTC One M10 este așteptat în primul trimestru din 2016 cu display Quad HD și procesor Snapdragon 820
concept

Acest viitor terminal va sosi cu display Quad HD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, dar și cu un senzor foto actualizat. De asemenea, informațiile de astazi ne dezvaluie ca One M10 va pastra construcția uni-body din metal cu spate curbat, design ce aparent va fi mai elegant in comparație cu One M9.

Tot la capitolul dotari hardware ne așteptam la 3 sau 4 GB memorie RAM, la un senzor foto frontal cu tehnologie ultrapixel și poate la un port USB Type-C. Ținand cont de ultimele terminale lansate de catre taiwanezi, și HTC One M10 ar putea renunța la marginile negre din jurul ecranului, sosind in același timp și cu difuzoare stereo integrate subtil in panoul frontal.




Ceilalti au citit si: