HTC One M10 are numele confirmat in codul sursa al unui site afiliat HTC, impreuna cu dotari ale camerei

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 01-Mar-2016 18:03:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 963 ori

Un site ce a publicat un sondaj legat de telefoanele HTC si e afiliat companiei asiatice a scapat numele lui HTC One M10, in calitate oficiala. E drept ca ne asteptam la aceasta denumire, dar au existat si ceva indoieli pentru ca se zvonea ca HTC ar fi dorit sa renunte la seria One M.
 


 

Compania a ales sa nu isi prezinte flagshipul la MWC 2016, spre deosebire de anul trecut, preferand un eveniment separat, care teoretic e programat pentru 11 aprilie la Londra. Intre timp au aparut si detalii despre camera noului venit, precum faptul ca vom primi un senzor de 12 megapixeli cu deschidere F/1.9, ceea ce nu suna prea impresionant fata de deschiderea F/1.7 a lui Galaxy S7.
 


 

Totusi perspectiva pixelilor mai mari, a Ultrapixelilor la nivel de 12 MP ne intriga. Cunoscut si ca HTC Perfume, smartphone-ul ar urma sa includa un display Quad HD AMOLED de 5.2 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM si un scanner de amprente frontal in stil HTC One A9. Va reamintesc ca HTC a inceput deja si teaserele pentru One M10, sub motto-ul #powerof10.
 


 

Ceilalti au citit si: