HTC One M10 ar urma sa soseasca de abia in martie, primele prototipuri fiind returnate; Se lucreaza la un design nou!

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 20-Ian-2016 14:59:10 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1321 ori

Spre finalul anului trecut apareau zvonuri despre viitorul flagship HTC, cunoscut pentru o perioada sub numele de cod Perfume. Il stim si drept HTC One M10 si desi il asteptam la MWC 2016 luna viitoare, terminalul ar putea fi anuntat de abia in martie.
 


 

Se pare ca o serie de prototipuri ale noului handset ar fi fost returnate, oficialii si expertii care le-au testat nefiind multumiti de ele. Astfel se lucreaza acum la un nou design, care printre altele ar implica si o zona rotunjita a camerei si nu patrata ca la predecesori. HTC One M10 ar sosi cu o carcasa metalica si o baterie de 3000 mAh, conform unor surse din Taiwan.

E posibil ca noul venit sa fie rezistent la apa si conform cu standardele IP78, iar in spate sa se afle o camera de 23 megapixeli, daca ne luam dupa aceleași surse. Vom primi si un scanner de amprente, integrat in fata si nu in spate, posibil ca pe HTC One A9. Evident printre dotari se numara si procesorul Snapdragon 820 si ramane de vazut daca HTC va trece la rezolutia Quad HD si pe flagshipul sau cel nou.

E interesant ca am avut nici o scapare foto cu acest model pana acum.





Ceilalti au citit si: