HTC One M10 (Perfume) ar putea aduce un display Quad HD de 5.1 inch și alte dotari interesante potrivit lui @evleaks

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Vineri 29-Ian-2016 09:50:28 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1249 ori

Nu doar Samsung pregatește noutați pentru targul Mobile World Congress 2016, ci și HTC, producator de origine taiwaneza ce ne-ar putea prezenta modelul One M10 (Perfume). Detalii despre specificațiile acestui device aflam chiar astazi prin intermediul lui Evan Blass, persoana din spatele @evleaks.
 


 

Acesta susține ca noul device din seria One va adopta un display Quad HD de 5.1 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Interesant este faptul ca de aceasta data, panoul va sosi cu tehnologia AMOLED ce era anterior integrata și pe One A9.

De asemenea, HTC One M10 ar putea opta pentru un chip de 4 GB memorie RAM + 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins mai apoi folosind un card microSD. Nici departamentul fotografiere nu va fi lasat deoparte, taiwanezii urmand a integra un senzor foto de 12 megapixeli cu celebra tehnologia Ultrapixel.

Aparent, atat camera frontala cat și cea principala vor sosi cu sistem de stabilizare optica. Un detaliu nu tocmai pe placul utilizatorilor HTC, este acela ca telefonul nu va aduce difuzoare stereo frontale, acesta fiind practic un soi de marca a seriei One. Daca intr-adevar așa va sta situația in cazul lui One M10, va mai gandiți la o posibila achiziție?

Mulțumim pentru pont lui Drajneanu Gelu!
Ceilalti au citit si: