Publicat: Sâmbata 25-Mai-2013 10:47:16 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 726 ori
Zvonuri despre un HTC One Google Edition au aparut cu putin inainte de Google I/O 2013, evenimentul de saptamana trecuta in cadrul caruia a debutat Samsung Galaxy S4 in editie Google. Ei bine, acum aceeasi sursa care vorbea despre S4 GE are informatii despre un HTC One cu aceeasi personalizare.
 
HTC One Google Edition confirmat de aceeasi sursa care a confirmat Galaxy S4 Google Edition

Russel Holly de la Geek.com confirma sosirea acelui model, afirmand ca a aflat de la "multiple surse" ca acest One este real si va sosi in urmatoarele saptamani. E vorba despre un smartphone HTC One care renunta la HTC Sense 5.0 si ofera experienta Android 4.2 (sau poate chiar 4.3) pura si fara bloatware.

Va reamintesc ca a existat un mic teaser la Google I/O, astfel ca in vreme ce era anuntat Galaxy S4 GE un official HTC a postat pe Twitter ca putem cumpara un Galaxy S4 cu Android stock sau... putem astepta. Aceasta misterioasa fraza ar avea sens in contextul lansarii unui One cu software stock. HTC a incercat mereu sa fie deschisa comunitatii de dezvoltatori si pasionati de personalizarea lui Android, ei formand si HTCDev, un grup special de dezvoltatori pentru comunitatea de modderi si flasheri.

Exista deja un HTC One Developer Edition cu bootloader deblocat, deci de ce nu ar exista si o editie Google?




Ceilalti au citit si: