Publicat: Miercuri 25-Mar-2015 15:42:56 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 349 ori
Taiwanezii de la HTC și-au inceput acest an odata cu lansarea lui One M9, smartphone ce urmeaza a debuta comercial la inceput de aprilie. Pe langa acesta, taiwanezii ne mai pregatesc și alte doua terminale, mai exact modelele One M9+ (5.2 inch), respectiv HTC One E9, un phablet de 5.5 inch realizat din policarbonat.
 
HTC One E9 vazut din toate unghiurile prin intermediul unei noi imagini ajunse pe web

Dupa ce anterior aflam ca One M9+ va fi anunțat oficial in cadrul unui eveniment in Beijing pe data de 8 aprilie, acum pe web sosesc și alte imagini cu One E9. De aceasta data putem vedea telefonul din toate unghiurile. Interesant este faptul ca grosimea acestui device va fi chiar mai mica decat cea a lui One M9, detaliu dezvaluit mai sus.

Totodata, vom avea parte de difuzoare stereo BoomSound, un panou frontal cu margini ceva mai subțiri și de un panou Quad HD de 5.5 inch. La interior se va afla un procesor octa-core MediaTek MT6795 de 2.0 GHz, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și o camera frontala de 4 megapixeli. Senzorul principal va fi o unitate de 20 megapixeli dotata cu bliț LED.

Cu toate ca nu arata la fel de premium ca și flagship-ul anunțat in martie, One E9 pare a fi o alegere mai buna pentru cei care vor sa aiba parte de specificații high-end demne de anul 2015. Ce ați alege din One M9, One M9+ și One E9?




Ceilalti au citit si: